Ta’ med Dancycling til cykelløbet La Marmotte i de franske alper, og få en cykeloplevelse ud over det sædvanlige sammen med 7000 andre deltagere. Klassikeren La Marmotte betegnes som verdens sværeste cykelløb for amatører, og tager dig blandt andet forbi det legendariske bjerg Alpe d’Huez. Ruten til La Marmotte er 174km lang, og fører dig over fire hårde stigninger og 5180 højdemeter.

Dancycling gør det let for dig, da vi tilbyder indkvartering og startnummer til La Marmotte i én samlet pakke. Vi driver tre hoteller på toppen af Alpe d’Huez, og da Alpe d’Huez også er målby i La Marmotte, er hotellerne den perfekte base. På hotellerne sørger vores danske personale for, at I får god service og en uforglemmelig tur.

Inkluderet i prisen

  • Du får selvfølgelig et startnummer til La Marmotte.
  • Derudover får du 4 overnatninger på hotel med halvpension.
  • Vi har 3 forskellige hoteller i Alpe d’Huez

Dato: Torsdag 29/6 til mandag 3/7.
Løbet køres i år søndag den 2/7
Pris fra kr. 3.999,- pr. person.

Du skal selv sørge for

  • Transport til Alpe d’Huez i Frankrig
  • Du skal selv medbringe din cykel

Licens og helbredserklæring

For at deltage i løbet skal du medbringe licens eller motionslicens. Hvis du ikke har licens, skal du have udfyldt en helbredserklæring hos din læge. Den udfyldte helbredserklæring skal medbringes og fremvises, når du får udleveret dit startnummer dagen før løbet.

Dancycling Depot

Dancycling Depot er en service som kan tilkøbes for kr. 200 pr. person.
Vi har en servicevogn stående i bunden af en evt. kold tur ned fra Alpe D´huez inden starten, så du kan komme af med overskydende varmt tøj. Så har vi en servicevogn lige efter toppen på Col du Glandon. Ligeledes står der en Servicevogn klar 100 meter efter toppen på Col du Galibiers. Sidste Servicevogn står lige før man starter på opstigningen til Alpe D´huez, her er det rart at kunne komme af med alt overskydende trøjer og jakker og få det sidste energi tanket på, så man er rustet til de sidste 21 sving.

Kontakt

Hvis du er interesseret i at prøve kræfter med de stejle og snoede bjergveje, så er du meget velkommen til at maile eller ringe til Thomas for yderligere information.
Kontakt Thomas på info@dancycling.dk eller på tlf. 87 12 49 09.

HOTEL REFUGE

Hotel Refuge

Vores eget hotel med dansk personale et familiehotel med masser af hygge og god stemning. Vores hotel er ikke et luksushotel, men hvad hotellet måtte mangle i komfort opvejes af den hyggelige stemning, den fine beliggenhed og den gode mad.

Omgivelserne

Hotel Le Refuge ligger næsten lige i centrum af Alpe d’Huez. I den gamle bydel er stemningen noget helt særligt med smalle gader og autentiske huse i træ og sten, og her ligger de gode restauranter og de hyggelige cafeer.
I den nyere bydel er der masser af muligheder for at shoppe i lækre butikker og handle i indkøbscentre.

Værelserne

Generelt er værelserne simple og små. Der er nye senge og danske dyner, og standarden er god i alle værelser. Der er mulighed for balkon mod tillæg.
Værelserne er alle med bad og toilet og er gennemgående renoveret i 2007 og 2008. I 2012 er der lavet familieværelser til 4 personer.

Wifi på Hotel Refuge

På Hotel Refuge er der trådløst netværk i fælleslokalerne. Der er ikke Wifi på værelserne.
Hotellet er røgfrit. Der må ryges udenfor.

Pris fra kr. 4.299

CHALETHOTEL BELLE ETOILE

Chalet Belle Etoile

Chalet Belle Étoile har sauna, solterrasse og udendørs spa, hvor du kan nyde den storslåede udsigt over dalen og bjergene.
Chaletet er røgfrit, og der er trådløst netværk. Hotellet er ikke specielt egnet for børn. Her anbefaler vi Hotel Refuge, hvis du har børn med!

Beliggenhed

Chalet Belle Étoile ligger helt centralt i Alpe d’Huez med kun 100 meter til centrum,
Alpe d’Huez er en gammel kur-by, og området byder gennemsnitligt på flest soltimer og ca. 300 solskinsdage i alperne. De siger i Alpe d’Huez, at hvis solen ikke skinner er det fordi det er nat. Den gamle bydel emmer af en helt særlig stemning med autentiske huse i sten og træ og en perlerække af hyggelige cafeer og restauranter i topklasse.

Værelserne

Små værelser til 1 og 2 personer. Der er eget bad og WC, danske dyner samt hårtørrer.

Pris fra kr. 4.299 – Udsolgt

HOTEL ECLOSE

Hotel Eclose

Vores hotel er ikke et luksushotel, men hvad hotellet måtte mangle i komfort opvejes af den hyggelige stemning i receptions- og barområdet, og den gode mad.

Omgivelserne

Hotellet ligger i den charmerende, gamle bydel af Alpe D’Huez med smalle gader og autentiske huse i træ og sten, hvor de gode restauranter og de hyggelige cafeer ligger. Stemningen er noget særligt, og her vil alle føle sig godt tilpas, uanset om man er til fest og farver, eller om man foretrækker at tage den mere med ro.

Værelserne

Kategori A er alle med bad og toilet, uensartede værelser med mulighed for balkon mod tillæg på nogle af værelserne.

Kategori B er alle med bad og WC. Der kan forekomme støjgener fra bar.
Kategori C er ikke renoveret de seneste år. Der er håndvask på værelset og bad og WC på gangen. Mulighed for enkeltværelse i kategori C mod tillæg.

Hotellet er røgfrit, og der er trådløst netværk i receptions- og barområdet.

Pris fra kr. 3.999 – Få pladser