Maratona dles Dolomites

Maratona dles Dolomites er et årligt enkeltdags cykelløb som køres over 7 af de helt store bjergtoppe i Dolomitterne. Den køres på veje, hvor der igennem årene er kørt legendariske cykelløb i Giro d’Italia. Maratona er kun åben for amatøre og med mere end 9.000 deltagere fra 40 nationer, må det betegnes som et af de største Italienske Granfondo cykelløb.

Løbet

Løbet er faktisk inddelt i 3 ruter med forskellige sværhedsgrader. Sellaronda course, Middle course og til sidst Maratona course.

Alle ryttere starter kl. 06:30, i byen La Villa i 1436 meters højde og følger samme rute over de 4 første toppe på Sellaronda ruten. Efter at have passeret de 4 toppe på Sellaronda ruten kan rytterne vælge at køre i mål, eller at fortsætte direkte videre med Middle course som tager rytterne op ad Compolongo stigningen for anden gang.

I byen Cernadoi deler ruten sig for sidste gang, hvor de sejeste ryttere køre ud på de sidste km af den 138 km lange Maratona Course. Alle tre ruter tager dig rundt om de fantastiske Sella bjerge og slutter i målbyen Corvara.

Inkluderet i prisen

  • Startnummer til Maratona dles Dolomites.
  • 4 overnatninger på Wellness Hotel Gran Risa
  • Lækker morgenmadsbuffet
  • 3 retters aftenmenu fra menukort + salatbuffet
  • Gratis WiFi, parkering og opmagasinering af cykler
  • Fri afbenyttelse af fitness, spillerum og ikke mindst badeområdet ”Sana”

Badeområdet består af opvarmet indendørs swimmingpool, vandfald, panorama relax-zone, whirlpool, finsk sauna, tyrkisk krydder dampbad mm.

Alle værelser er med douche/WC, bidet, føntørre, telefon, Satellit-TV, radio, safe-box, minibar og WIFI. Hotellet er beliggende kun 200 meter fra centrum og ca. 300 meter til start linien.

Dato: Torsdag 29/6 til mandag 3/7.
Pris fra kr. 5.999,- pr. person. Udsolgt!!

Skal du sikre dig en plads?

Så er du meget velkommen til at maile eller ringe til Thomas for yderligere information.
Kontakt Thomas på info@dancycling.dk eller på tlf. 87 12 49 09.

Wellness Hotel Gran Risa